laupäev, jaanuar 26, 2008

ekke moor

lugesin selle läbi. sai üheks mu lemmikuks. näib nii, et gailit on mind hästi tundnud. ekkel on küll kõvasti rohkem sarmi ja ta on sotsiaalsem, aga muudes asjades ei leia ma mingit erinevust enda ja tema vahel. nagu ta ütles laplasele, kes küsis, miks ta seikleb üksinda ringi, ma otsin ennast. nagu ütles eneken ekkele, et sa oled kui hulkuv koer, kes nuusib siin ja tuhnib seal, aga kuskil ei kodune.
millegipärast on mind tihtilugu nipernaadiks kutsutud, see tuleb vist inimeste harimatusest. sest kõik teavad nipernaadi lugu, kes on ise raamatut lugenud, kes filmi näind. aga paljud on ekke moori lugenud? nipernaadi oli ju märksa vanem ja ta seikles peamiselt lõuna-eestis. samas kui ekke eksles ka lapimaa tundrates. nüüd on kavas nipernaadi ka läbi lugeda, et teada saada, kumb ma siis täpselt olen. heh, hea et on olemas targad raamatud, mis rumalale inimesele tikuga tuld tunneli lõpus näitavad.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma olen alati raamatuna ekke moori kõrgemalt hindanud, kuigi ka nipernaadi on vohh, selline raamat.


lauri

Anonüümne ütles ...

Tubli lugemine.

Anonüümne ütles ...

11. klassis lugesin kohustusliku kirjandusena läbi ja võin öelda, et parim raamat kohustusliku kirjanduse seas ja ei lugenud kui kohustuslikku kirjandust, vaid kui väga head raamatut!