reede, november 02, 2007

väga kerge on olla ebanormaalne

oktoobri alguses saabus kati. loomulikult võtsime ta vastu nagu kord ja kohus, omal kohal olid plakatid, roheline gin, baltijaama beljašš ja kari sõpru. nii suur kari, et terve lennujaam kajas meist.
siis käisime jaanuse juures risti talus. öösel sõitsime hobuvankriga koerusse kõrtsu, aga kuna kõrts oli reserveeritud, siis tulime sama targalt tagasi. teel risti tallu avastasime mirtsi ja katiga natuke eestimaad ja kati avastas, et maisipõld on ideaalne koht... teadagi milleks. peale selle sõi ta ristikut, sest vääramatu loogika ütles talle, et kui lehmad seda söövad, siis peab see ju hea olema.
pärast neid sündmusi käisin võru lähedal triinu ema juures välipeldikut ehitamas. minu meelest tuli täitsa korralik esimene vasikas. paraku kaasnes uue välipeldiku ehitusega see, et vana tuli ära lammutada. ei kommenteeri.
emal oli sünnipäev, lea kinkis talle kutsika, kelle ma üloks ristisin, aga emale see ei meeldinud ja ta kutsub teda sularahaks (sulliks). milline inime paneb koeranimeks sularaha??? ülo oli armas ja me lubasime heleniga tal enda juures magada. kuna temal und ei olnud, aga meil oli, siis mõne aja pärast ta enam nii armas ei tundunudki ja ma viisin ta kööki magama. mille vastu näitas ta loomulikult üles äärmist vastumeelsust.
alates 23. oktoobrist kuni 10. novembrini olen y-galeriis galeristi asendaja. töö on pingeline, sest iga päev tuleb pingsalt nuputada, millega 7 töötundi sisustada. vaatasime paar päeva tagasi kahte filmi. children of men ja dreamers. täiesti erinevad, samas vägagi nauditavad. soovitan.
lugesin läbi asumi ja kõomägi nägu, mis jäi üle. jällegi sama jutt- vägagi nauditavad, samas totaalselt erinevad.

Kommentaare ei ole: