neljapäev, detsember 07, 2006

nonii

unustage 2ra edasised peatykid. kurat, ma kirjutan 4 tundi bloggi, kulutan sellele hirmpalju raha neti eest maxtes ja te raisad ei viitsi paari ridagi kommentaariks kirjutada....ei mingit vastukaja. kurat, kellele ma seda siis kirjutan? endale vai? edasised uudised surnud k2ngude maalt tulevad ainult helenile. kysige tema k2est siis, kuidas meil l2heb!

andres (ja lauri) on r22kinud!

ja paras teile, et teil seal l6gane talv on. meie suvi on ilus!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No krt. Ma ootan kolm nädalat ei kippu ei kõppu. No krt. kui ühe päevaga ei jõua kommida, siis kohe lõugama. No krt kui Sul veel midagi kodust vaja kuulda on, siis tuled koju ja tuled ise ja vaatad. No krt ma ütlen. Nii palju ei saa, et mulle üks rida kirjutada... Mina olen rääkind. Tervita Laurit. Sööge kängusid. Ma oli eile poole ööni krt. tööl ja messil ja õpin ja käin koolis. Oled ikka loll küll, kõik ei saa terve päev netis istuda. Krt endal raha nagu raba, ostad autosid ja puha. Sõidad mööda väljamaad ringi. Eks sa ise tea. Minu poolt kõik. :)))

Anonüümne ütles ...

anna andeks ma pole eriline kommija. lugeda ikka tahaks, ju. ege ka loeb ja ei kommi. ja ära ole nii kitsi, vanasti sa küll pold.
aint hlkr

Anonüümne ütles ...

Öö otsa ei saand su pärast magada.... ma pole sulle mingi raisk. Kahju et sul nii suur tähelepanuvajadus on, et kui vastukaja pole, siis nõnda endast välja lähed. Ma ei teadnudki seda varem, aga eks ekstreemsemates olukordades löövad inimese nõrgad küljed välja. Nüüd siis tean. Kui palju ma kommenteeri pean, et suudaksid rahul olla?
Mul on emast kahju:(((, ta pole just eriti tugev blogi-kasutaja.
Jõudu!

smmtüdruk ütles ...

Sursu- sursu, ära praga nüüd! palju sa ise näiteks minu blogi kommeneteerinud oled...ok, ei pea käsi kätt pesema, aga ära praga nüüd ja me elame ju teile kaasa (väga kohe) ja ... tead ise ka!

Anonüümne ütles ...

olen väike aga kuri
auh auh auh auh auh auh
nimeks mulle pandi muri
auh auh auh auh auh

lihtsalt mulle meenus see lauluke...

Anonüümne ütles ...

mina olen ka siin